dobitnici

Добитници на наградите од нашата Голема наградна игра – „Навика да освојам повеќе“

Комплетна листа на добитниците на награди од нашата Голема наградна игра - „Навика да освојам повеќе“ чие извлекување се одржа на 22.10.2016 на платото пред Жито Ване … повеќе →

vinica

„Жито маркети“ има потреба од продажен персонал во Виница

повеќе →

kocani

„Жито маркети“ има потреба од продажен персонал во Кочани

повеќе →

жито кавер ни

Голема наградна игра на Жито Маркети!

Бесплатно зачлени се во клубот на верни купувачи на Жито маркети, пазарувај и освој вредни награди! Со собрани 10 поени добивате купон за учество кој пополнет со … повеќе →

13882655_806553142779770_2471825841085904788_n

Жито маркети и 5ка со помош за најпогодените од поплавите

Сочувствуваме со нашите пријатели кои претрпеа огромни загуби од поплавите. Нашите мисли се со нив и нивните семејства. Помошта на Жито маркети заедно со … повеќе →

Види ги сите новости →